KASZUBY
Wędzony trewal z polewki, znaczy z sosu z ziemniakami gniecionymi
Składniki
POLECAMY
- 2 tuszki lub 2 filety z trewala wędzonego
- 250 ml śmietanki
- 1 pęczek koperku
- 1 pęczek szczypiorku
- 120 g pieczarek
- 2 łyżki musztardy jasnej
- 300 g ziemniaków średniej wielkości
- sól, cukier
- masło klarowane
Wykonanie
Ryby układamy w naczyniu żaroodpornym. Śmietankę łączymy z musztardą, ziołami i zalewamy rybę, aby całkowicie była przykryta. Wstawiamy do piek...
Pozostałe 90% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- Roczną prenumeratę dwumiesięcznika Food Forum w wersji papierowej lub cyfrowej,
- Nielimitowany dostęp do pełnego archiwum czasopisma,
- Możliwość udziału w cyklicznych Konsultacjach Dietetycznych Online,
- Specjalne dodatki do czasopisma: Food Forum CASEBOOK...
- ...i wiele więcej!