ZDOBĄDŹ WIEDZĘ, INSPIRACJE I POMOC INNYCH DIETETYKÓW!
Branżowe Profesjonalne SZKOLENIA ONLINE, to aż godzinne webinary z autorami artykułów Food Forum:
dietetykami praktykami,
lekarzami medycyny,
doradcami żywieniowymi,
trenerami personalnymi.
BĄDŹ W KONTAKCIE AUTORAMI I INNYMI CZYTELNIKAMI!
Branżowe Profesjonalne SZKOLENIA ONLINE to jedyna taka okazja, aby poszerzyć swoją wiedzę dietetyczną, zdobytą podczas lektury artykułu, poprzez rozmowę z jego autorem i wymianę doświadczeń z innymi Czytelnikami! Raz w miesiącu dajemy Wam okazję do poszerzania swojej wiedzy w domowym zaciszu i dyskusji na ważne dla Was tematy.
SZKOLENIA PRZEPROWADZILI JUŻ DLA PAŃSTWA:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
mgr Paulina Ihnatowicz |
dr n. biol. Patrycja Szachta | mgr inż. Michał Taisner | dr n. med. Marta Pelczyńska | mgr Marta Grabowska Szymańska |
dr n.med. Magdalena |
Łukasz Sieńczewski |
mgr Karolina Karabin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
dr hab. inż. Joanna Kobus – Cisowska |
Prawnik Grzegorz Sieńczewski |
mgr Denim Jan Sporny |
Prof. UPP dr hab. Daria Szymanowska |
dr n med. Angelika Kargulewicz |
dr n. biol. Joanna |
mgr Alina Niezgódka | Adam Wrzaskowski |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
mgr Marta Kuśnierczak | mgr Monika Cyprian | dr n. med. Anna Barticka | mgr inż. Paula Nagel | mgr inż Paulina Maciejewska | dr hab. inż. Krzysztof Pilarski | mgr Joanna Cieślik | mgr Magdalena Wanat |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
mgr Marta Baj-Lieder |
mgr Beata Erazmus | Marta Skoczeń | mgr Aleksandra Telichowska | mgr Damian Grądzki |
lic. Olga Wojciechowska |
mgr Daria Kotek | mgr Mikołaj Choroszyński |
![]() |
![]() |
||||||
mgr Agnieszka Zawadzka | Mgr Małgorzata Talaga-Duma |
Co zyskasz dzięki Branżowym Profesjonalnym SZKOLENIOM ONLINE z autorami Food Forum:
Uzyskasz odpowiedzi specjalistów na najbardziej nurtujące zagadnienia, które znalazłeś w ich tekstach, lub które chciałbyś z nimi skonsultować |
Po ukończeniu SZKOLENIA ONLINE będziesz wiedział jak w praktyce zastosować wiedzę dietetyczną, którą autorzy zawarli w artykułach | |
Wejdziesz w dyskusję z pozostałymi uczestnikami SZKOLENIA ONLINE i będziesz mógł poznać ich punkt widzenia na dane zagadnienie żywieniowe | Na potrzeby uczestnika istnieje możliwość wystawienia zaświadczenia o odbytym SZKOLENIU ONLINE |
W RAMACH TYCH SZKOLEŃ OMÓWILIŚMY JUŻ TAKIE TEMATY JAK:
- Postępowanie żywieniowe w zespole policystycznych jajników (PCOS) – dr n med. Angelika Kargulewicz
- Fakty i mity o nadwrażliwości pokarmowej IgG-zależnej – część 1 – mgr Marta Grabowska Szymańska i mgr Karolina Karabin
- Fakty i mity o nadwrażliwości pokarmowej IgG-zależnej – część 2 – mgr Marta Grabowska Szymańska i mgr Karolina Karabin
- Psychologia jedzenia – kiedy konsumpcja nie jest spowodowana poczuciem głodu – mgr Denim Jan Sporny
- Mikrobiota dziecka, czyli probiotyki od pierwszych dni życia – dr n. biol. Patrycja Szachta
- SIBO, a zatrucia metalami ciężkimi i toksynami środowiskowymi - dr n.med. Magdalena Cubała-Kucharska
- Podawanie kroplówek witaminowych w świetle prawa – Prawnik Grzegorz Sieńczewski
- Alkohol – wróg czy przyjaciel? – Łukasz Sieńczewski
- Żelazo - ważny czy mało istotny składnik mineralny? - mgr inż.Michał Taisner
- Postępowanie żywieniowe w chorobie Hashimoto – dr n. biol. Joanna Wojsiat, mgr Paulina Ihnatowicz
- Pieczywo w diecie – różnorodność smaku i właściwości – dr hab. inż. Joanna Kobus – Cisowska, dr hab. Daria Szymanowska
- Co z tym olejem palmowym? – mgr Alina Niezgódka
- Niedokrwistość w nieswoistych zapaleniach jelit – dr n. med. Marta Pelczyńska
- Odchudzanie – wsparcie ze strony ziół i substancji pochodzenia naturalnego - Adam Wrzaszkowski
- Wpływ porodu na kształtowanie odporności dziecka oraz budowanie mikroflory jelitowej od pierwszych dni życia - dr n. med. Anna Barticka
- Dieta matki karmiącej i suplementacja DHA podczas laktacji - mgr inż. Paula Nagel
- Kwas alfa-ketoglutarowy – wyjątkowa molekuła - mgr inż Paulina Maciejewska, dr hab. inż. Joanna Kobus-Cisowska
- Żelazo – jakie są objawy jego niedoboru, jak je diagnozować i w jaki sposób uzupełniać zapasy tego kluczowego dla organizmu pierwiastka - mgr inż.Michał Taisner
- Mama i maleństwo - kolki niemowlęce - mgr Monika Cyprian
- Ile mięsa i przetworów mięsnych w diecie? - dr hab. inż. Krzysztof Pilarski
- Choroba Hashimoto a nietolerancja laktozy - mgr Joanna Cieślik
- Nowe technologie w przeciwdziałaniu przewlekłym powikłaniom cukrzycy - mgr Marta Kuśnierczak
- Oleje śiwata - zdrowie zamknięte w butelce - mgr Magdalena Wanat
- Czeremcha – roślina na zimowe przeziębienia i nie tylko… - mgr Aleksandra Telichowska
- Przetwory zbożowe – mąki, kasze i makarony w zdrowym żywieniu - mgr Damian Grądzki
- Probiotyki w zaparciach - lic. Olga Wojciechowska
- Oliwa z oliwek na tle innych tłuszczów- Marta Skoczeń
- Ból brzucha, zaparcia i biegunki u dzieci - wpływ probiotykoterapii - mgr Daria Kotek
- Postępowanie żywieniowe w PCOS - mgr Beata Erazmus
- Obniżenie napięcia mięśniowego a trudność w przyjmowaniu pokarmów u dzieci - mgr Marta Baj-Lieder
- Od kiedy zaczęliśmy uzależniać się od żywności? - mgr Mikołaj Choroszyński
- Prawdy i mity na temat glutenu - mgr Damian Grądzki
- Jak realizować zalecenia żywieniowe u małego pacjenta pediatrycznego z trudnościami w jedzeniu - mgr Małgorzata Talaga-Duma
- Zamienniki mięsa. Co o nich wiemy? - mgr Agnieszka Zawadzka
- Dieta Sirtfood - mgr Alina Niezgódka-Klósak
CHCESZ WZIĄĆ UDZIAŁ W SZKOLENIU?
Nic prostszego! Jako prenumerator Superpremium otrzymujesz od nas na swoją skrzynkę e-mail specjalne hasło dostępu oraz link do szkolenia online wraz z informacją o dacie i godzinie jego rozpoczęcia.
POSZERZAJ SWOJĄ WIEDZĘ DIETETYCZNĄ O DOGODNEJ PORZE
Z myślą o pracujących Czytelnikach, nasze Branżowe Profesjonalne SZKOLENIA ONLINE przeprowadzamy w godzinach popołudniowych lub wieczornych, aby jak najwięcej prenumeratorów miało możliwość wzięcia udziału w szkoleniu.
NIE MOŻESZ TYM RAZEM WZIĄĆ UDZIAŁU W SZKOLENIU ONLINE? NIC NIE SZKODZI!
Każde przeprowadzone Branżowe Profesjonalne SZKOLENIE ONLINE jest rejestrowane i udostępniane na platformie dla prenumeratorów - wystarczy wejść w "SZKOLENIA ONLINE" na stronie https://www.food-forum.pl, aby nadrobić zaległości i obejrzeć nagranie ze szkolenia.
Wszystkie dotychczasowe szkolenia, są zebrane na naszej platformie dla prenumeratorów w zakładce "SZKOLENIA ONLINE" i można je oglądać o dogodnej dla siebie porze, wielokrotnie do nich wracać i utrwalać zdobyte informacje! |
KOLEJNE SZKOLENIE DIETETYCZNE ONLINE JUŻ 9 KWIETNIA O GODZINIE 10:00
Temat: Żywność i dieta jako narzędzia w walce z migreną
Z TEGO ARTYKUŁU DOWIESZ SIĘ:
- Co to jest migrena.
- Jakie są objawy migreny.
- Jak można leczyć migrenę.
- Jakie są czynniki dietetyczne i żywieniowe wpływające na leczenie i profilaktykę migreny.
- Co wiemy, a czego nie wiemy w zakresie panowania nad bólami migrenowymi głowy.
Prowadzący: mgr Aleksandra Telichowska
![]() |
dietetyk, technolog i żywieniowiec, promuje zdrowy styl życia, a swoją wiedzę i doświadczenie wykorzystuje, współpracując z placówkami naukowymi i jednostkami otoczenia biznesu; swoje zainteresowania badawcze koncentruje wokół zagadnień związanych z produktami ekologicznymi i żywnością funkcjonalną, a także szeroko pojętą dietoterapią
|
Hasło do SZKOLENIA prenumeratorzy wersji Super Premium otrzymają w wiadomości email.
Kolejne profesjonalne Konsultacje Dietetyczne ONLINE już wkrótce!