Branżowe Profesjonalne SZKOLENIA ONLINE
to aż godzinne webinary z autorami artykułów Food Forum:

  • dietetykami praktykami,
  • lekarzami medycyny,
  • doradcami żywieniowymi,
  • trenerami personalnymi.

BĄDŹ W KONTAKCIE Z AUTORAMI ARTYKUŁÓW I INNYMI CZYTELNIKAMI!

Branżowe Profesjonalne SZKOLENIA ONLINE to jedyna taka okazja, aby poszerzyć swoją wiedzę dietetyczną zdobytą podczas lektury artykułu poprzez rozmowę z jego autorem i wymianę doświadczeń z innymi Czytelnikami!

Raz w miesiącu dajemy Wam okazję do poszerzania swojej wiedzy w domowym zaciszu i dyskusji na ważne dla Was tematy.

SZKOLENIA PRZEPROWADZILI JUŻ:

mgr Paulina Ihnatowicz
dr n. biol. Patrycja Szachta
mgr inż. Michał Taisner
dr n. med. Marta Pelczyńska
mgr Marta Grabowska Szymańska
dr n.med. Magdalena Cubała-Kucharska
Łukasz Sieńczewski
mgr Karolina Karabin
dr hab. inż. Joanna Kobus – Cisowska
Prawnik Grzegorz Sieńczewski
mgr Denim Jan Sporny
Prof. UPP dr hab. Daria Szymanowska
dr n med. Angelika Kargulewicz
dr n. biol. Joanna Podgórska
mgr Alina Niezgódka
Adam Wrzaskowski
mgr Marta Kuśnierczak
mgr Monika Cyprian
dr n. med. Anna Bartnicka
mgr inż. Paula Nagel
mgr inż Paulina Maciejewska
dr hab. inż. Krzysztof Pilarski
mgr Joanna Cieślik
mgr Magdalena Wanat
mgr Marta Baj-Lieder
mgr Beata Erazmus
Marta Skoczeń
mgr Aleksandra Telichowska
mgr Damian Grądzki
lic. Olga Wojciechowska
mgr Daria Kotek
mgr Mikołaj Choroszyński
mgr Agnieszka Zawadzka
Mgr Małgorzata Talaga-Duma
mgr Edyta Węcławska
mgr Aleksandra Chołody
mgr Bartosz Pudełko
mgr Monika Gackowska-Lisińska
mgr Agata Sieczkowska

Co zyskasz dzięki Branżowym Profesjonalnym SZKOLENIOM ONLINE z autorami Food Forum:

Uzyskasz odpowiedzi specjalistów na najbardziej nurtujące zagadnienia, które znalazłeś w ich tekstach, lub które chciałbyś z nimi skonsultować.
Dowiesz się, jak w praktyce zastosować wiedzę dietetyczną, którą autorzy zawarli w artykułach.
 
Wejdziesz w dyskusję z pozostałymi uczestnikami SZKOLENIA ONLINE i zyskasz okazję poznania ich punktu widzenia na dane zagadnienie żywieniowe
Na potrzeby uczestnika istnieje możliwość wystawienia zaświadczenia o uczestnictwie w Branżowym Profesjonalnym SZKOLENIU ONLINE!

CHCESZ WZIĄĆ UDZIAŁ W SZKOLENIU?

Nic prostszego! Jako prenumerator Superpremium otrzymujesz od nas na swoją skrzynkę e-mail specjalne hasło dostępu oraz link do szkolenia online wraz z informacją o dacie i godzinie jego rozpoczęcia.

POSZERZAJ SWOJĄ WIEDZĘ DIETETYCZNĄ O DOGODNEJ PORZE

Z myślą o pracujących Czytelnikach, nasze Branżowe Profesjonalne SZKOLENIA ONLINE przeprowadzamy w najbardziej dogodnych godzinach i zapewniamy dostęp do nagrania, aby jak najwięcej prenumeratorów miało możliwość wzięcia udziału w szkoleniu.

NIE MOŻESZ TYM RAZEM WZIĄĆ UDZIAŁU W SZKOLENIU ONLINE? NIC NIE SZKODZI!

Każde przeprowadzone Branżowe Profesjonalne SZKOLENIE ONLINE jest rejestrowane i udostępniane na platformie dla prenumeratorów - wystarczy wejść w "SZKOLENIA ONLINE" na stronie https://www.food-forum.pl, aby nadrobić zaległości i obejrzeć nagranie ze szkolenia.

Wszystkie dotychczasowe szkolenia, są zebrane na naszej platformie dla prenumeratorów w zakładce "SZKOLENIA ONLINE" i można je oglądać o dogodnej dla siebie porze, wielokrotnie do nich wracać i utrwalać zdobyte informacje!

W RAMACH TYCH SZKOLEŃ OMÓWILIŚMY JUŻ TAKIE TEMATY, JAK:

  • Postępowanie żywieniowe w zespole policystycznych jajników (PCOS) – dr n med. Angelika Kargulewicz
  • Fakty i mity o nadwrażliwości pokarmowej IgG-zależnej – część 1 – mgr Marta Grabowska Szymańska i mgr Karolina Karabin
  • Fakty i mity o nadwrażliwości pokarmowej IgG-zależnej – część 2 – mgr Marta Grabowska Szymańska i mgr Karolina Karabin
  • Psychologia jedzenia – kiedy konsumpcja nie jest spowodowana poczuciem głodu – mgr Denim Jan Sporny
  • Mikrobiota dziecka, czyli probiotyki od pierwszych dni życia – dr n. biol. Patrycja Szachta
  • SIBO, a zatrucia metalami ciężkimi i toksynami środowiskowymi - dr n.med. Magdalena Cubała-Kucharska
  • Podawanie kroplówek witaminowych w świetle prawa – Prawnik Grzegorz Sieńczewski
  • Alkohol – wróg czy przyjaciel? – Łukasz Sieńczewski
  • Żelazo - ważny czy mało istotny składnik mineralny? - mgr inż.Michał Taisner
  • Postępowanie żywieniowe w chorobie Hashimoto – dr n. biol. Joanna Wojsiat, mgr Paulina Ihnatowicz
  • Pieczywo w diecie – różnorodność smaku i właściwości – dr hab. inż. Joanna Kobus – Cisowska, dr hab. Daria Szymanowska
  • Co z tym olejem palmowym? – mgr Alina Niezgódka
  • Niedokrwistość  w nieswoistych zapaleniach jelit – dr n. med. Marta Pelczyńska
  • Odchudzanie – wsparcie ze strony ziół i substancji pochodzenia naturalnego - Adam Wrzaszkowski
  • Wpływ porodu na kształtowanie odporności dziecka oraz budowanie mikroflory jelitowej od pierwszych dni życia -  dr n. med. Anna Barticka
  • Dieta matki karmiącej i suplementacja DHA podczas laktacji - mgr inż. Paula Nagel
  • Kwas alfa-ketoglutarowy – wyjątkowa molekuła - mgr inż Paulina Maciejewska, dr hab. inż. Joanna Kobus-Cisowska
  • Żelazo – jakie są objawy jego niedoboru, jak je diagnozować i w jaki sposób uzupełniać zapasy tego kluczowego dla organizmu pierwiastka - mgr inż.Michał Taisner
  • Mama i maleństwo - kolki niemowlęce - mgr Monika Cyprian
  • Ile mięsa i przetworów mięsnych w diecie? - dr hab. inż. Krzysztof Pilarski
  • Choroba Hashimoto a nietolerancja laktozy - mgr Joanna Cieślik
  • Nowe technologie w przeciwdziałaniu przewlekłym powikłaniom cukrzycy - mgr Marta Kuśnierczak
  • Oleje śiwata - zdrowie zamknięte w butelce - mgr Magdalena Wanat
  • Czeremcha – roślina na zimowe przeziębienia i nie tylko… - mgr Aleksandra Telichowska
  • Przetwory zbożowe – mąki, kasze i makarony w zdrowym żywieniu - mgr Damian Grądzki
  • Probiotyki w zaparciach - lic. Olga Wojciechowska
  • Oliwa z oliwek na tle innych tłuszczów- Marta Skoczeń
  • Ból brzucha, zaparcia i biegunki u dzieci - wpływ probiotykoterapii - mgr Daria Kotek
  • Postępowanie żywieniowe w PCOS - mgr Beata Erazmus
  • Obniżenie napięcia mięśniowego a trudność w przyjmowaniu pokarmów u dzieci - mgr Marta Baj-Lieder
  • Od kiedy zaczęliśmy uzależniać się od żywności? - mgr Mikołaj Choroszyński
  • Prawdy i mity na temat glutenu - mgr Damian Grądzki
  • Jak realizować zalecenia żywieniowe u małego pacjenta pediatrycznego z trudnościami w jedzeniu - mgr Małgorzata Talaga-Duma
  • Zamienniki mięsa. Co o nich wiemy? - mgr Agnieszka Zawadzka
  • Dieta Sirtfood -  mgr Alina Niezgódka-Klósak
  • Żywność i dieta jako narzędzia w walce z migreną - mgr Aleksandra Telichowska
  • Mity dietetyczne na temat ryb - mgr Damian Grądzki
  • Nukleotydy dietetyczne – wsparcie w dietoterapii chorób i zaburzeń metabolicznych, immunologicznych i neurologicznych - mgr Edyta Węcławska
  • Ścieżki rozwoju zawodowego dietetyka - mgr Aleksandra Chołody i mgr Bartosz Pudełko
  • Suplementacja u dzieci – co, jak, kiedy i dlaczego suplementujemy? - mgr Monika Gackowska-Lisińska
  • Czy fleksitarianizm jest odpowiedzią na wyzwania zdrowotne i dietetyczne? - mgr Agata Sieczkowska

KOLEJNE SZKOLENIE DIETETYCZNE ONLINE ODBĘDZIE SIĘ 26 WRZEŚNIA W GODZINACH 13:00-14:00

Temat wydarzenia: Edukacja żywieniowa ucznia w gabinecie dietetyka

Prelegentka: mgr Małgorzata Talaga-Duma

Hasło do SZKOLENIA prenumeratorzy wersji Super Premium otrzymają w wiadomości email.