Dołącz do czytelników
Brak wyników

Nowość! Ze sprawdzonego źródła – Kiełbaski Ślązaczki marki Berger

Artykuł | 8 listopada 2018 |
19

W ofercie firmy Berger nie brakuje szlachetnych produktów z gwarancją doskonałego smaku, mocno osadzonych w śląskiej tradycji kulinarnej. Jednak w gronie „ślōnskich szpecyjałōw” pojawiła się propozycja wyjątkowa. Kiełbaski Ślązaczki to wysokiej jakości lokalny wyrób, przyrządzany według oryginalnej i autorskiej receptury.

Źródło smaku

Z pasji tworzenia śląskich mięs i wędlin oraz krzewienia kultury regionu powstała marka Berger. Ta sama motywacja towarzyszy włodarzom firmy i dziś – czego najlepszym dowodem są pojawiające się w portfolio śląskiego producenta,kolejne tradycyjne rarytasy. Kiełbaski Ślązaczki to wysokogatunkowe mięso wieprzowe z dodatkiem naturalnych przypraw, wyróżniające się wysoką mięsnością – 100 g produktu wyprodukowano ze 102 g mięsa wieprzowego. Sięgając po Kiełbaski Ślązaczki zyskujemy produkt jedyny w swoim rodzaju - o unikalnym smaku i nazwie, która została świadomie przez firmę Berger zastrzeżona. Ślązaczki to także odpowiedź na potrzeby współczesnych konsumentów. Przywiązują oni szczególną wagę do pochodzenia i składu żywności, wypatrując produktów regionalnych o znanym pochodzeniu, gwarantującym przejrzystość, wiarygodność orazbezpieczeństwo. Dla mieszkańców Śląska powstałe na bazie tradycyjnej receptury Kiełbaski Ślązaczki to również sentymentalna podróż z odwołaniem do smaków, jakie pamiętają z dzieciństwa, z delikatnym powiewem nowoczesności. Szczególnie jesienią Ślązaczki idealnie sprawdzą się w aromatycznych, gęstych i sycących zupach kremach czy daniach jednogarnkowych, bazujących na sezonowych darach natury.

Kiełbaski Ślązaczki

Producent: ZM Berger

Cena detaliczna brutto:26,90 zł/kg

Waga:ok. 600-800 g

Opakowanie: MAP

 

Zakłady Mięsne Berger to działający na rynku od 1983 roku producent i dystrybutor „ślōnskich szpecyjałōw” - wysokiej jakości mięs i wędlin, charakterystycznych dla regionu Górnego Śląska. Firma Berger zajmuje się kompleksowo procesem tworzenia swoich wyrobów – od współpracy ze sprawdzonymi dostawcami półtusz wysokiej klasy po sprzedaż hurtową
i detaliczną towarów. Najważniejszym ogniwem dystrybucji produktów Zakładów Mięsnych Berger są rozsiane w całym rejonie Górnego i Dolnego Śląska własne sklepy firmowe.

Więcej informacji na: www.berger.biz.pl

Przypisy