SKŁADNIKI:
- 15 łodyg cienkich szparagów
- 1,5 szklanki (1 puszka) gotowanej ciecierzycy
- 3 łyżki tahini
- 2 starte ząbki czosnku
- 4 gałązki tymianku
- sok z cytryny, sól do smaku
- 1 łyżeczka chlorelli
- 1/2 łyżeczki mielonego kminu
Witaminy:
A ekwiwalent retinolu D C |
57,93 µg 0,00 µg 5,51 mg |
B1 B2 B6 biotyna niacyna |
0,04 mg 0,05 mg 0,08 mg 0,00 mg 0,40 mg |
Składniki mineralne:
sód wapń potas fosfor magnez |
30,47 mg 9,50 mg 79,12 mg 30,89 mg 11,83 mg |
żelazo mangan cynk miedź |
0,66 mg 0,12 mg ... |
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów.
- Roczną prenumeratę dwumiesięcznika Food Forum w wersji papierowej lub cyfrowej,
- Nielimitowany dostęp do pełnego archiwum czasopisma,
- Możliwość udziału w cyklicznych Konsultacjach Dietetycznych Online,
- Specjalne dodatki do czasopisma: Food Forum CASEBOOK...
- ...i wiele więcej!