Wegetariańskie „klopsiki” low fodmap z sosem i sałatką

Zdrowe przepisy


SKŁADNIKI na 3–4 porcje:

POLECAMY

  • 180 g kaszy jaglanej 
  • 100 g świeżego szpinaku
  • 2 jajka 
  • 30 g mąki kukurydzianej 
  • 50 g startego na drobnych oczkach parmezanu
  • 500 g przecieru pomidorowego w kartoniku
  • 1 pęczek natki pietruszki 
  • 100 g marchwi
  • 5 g oliwy z oliwek
  • 1...

Pozostałe 90% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • Roczną prenumeratę dwumiesięcznika Food Forum w wersji papierowej lub cyfrowej,
  • Nielimitowany dostęp do pełnego archiwum czasopisma,
  • Możliwość udziału w cyklicznych Konsultacjach Dietetycznych Online,
  • Specjalne dodatki do czasopisma: Food Forum CASEBOOK...
  • ...i wiele więcej!

Przypisy

    mgr, absolwentka Technologii Żywności i Żywienia Człowieka z Dietetyką.
    Autorka bloga https://slodkozdrowy.blogspot.com/

    POZNAJ PUBLIKACJE Z NASZEJ KSIĘGARNI