Dołącz do czytelników
Brak wyników

Zdrowe przepisy

30 kwietnia 2020

NR 2 (Kwiecień 2020)

Wegetariańskie „klopsiki” low fodmap z sosem i sałatką

0 1180


SKŁADNIKI na 3–4 porcje:

POLECAMY

  • 180 g kaszy jaglanej 
  • 100 g świeżego szpinaku
  • 2 jajka 
  • 30 g mąki kukurydzianej 
  • 50 g startego na drobnych oczkach parmezanu
  • 500 g przecieru pomidorowego w kartoniku
  • 1 pęczek natki pietruszki 
  • 100 g marchwi
  • 5 g oliwy z oliwek
  • 1 ogórek ...

Pozostałe 90% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • Roczną prenumeratę dwumiesięcznika Food Forum w wersji papierowej lub cyfrowej,
  • Nielimitowany dostęp do pełnego archiwum czasopisma,
  • Możliwość udziału w cyklicznych Konsultacjach Dietetycznych Online,
  • Specjalne dodatki do czasopisma: Food Forum CASEBOOK...
  • ...i wiele więcej!

Przypisy