Dołącz do czytelników
Brak wyników

Newsy

9 września 2020

Wachlarz smaków i kolorów w słoiczku Party Mix od OLE! – gwarancja pysznej i udanej zabawy!

108

Daj się ponieść kulinarnemu szaleństwu i wzbogacić spotkanie w gronie najbliższych kolorowymi, chrupkimi przekąskami OLE!. Party Mix to połączenie różnych marynowanych warzyw, dzięki czemu każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie. 

Party Mix OLE! to zrównoważona kompozycja smaków: srebrnej cebulki, mini kukurydzy, marchewki, ogórków konserwowych, kalafiora oraz papryki. Każde z nich osobno jest warte spróbowania, jednak, w połączeniu skomponowanym przez OLE!, gwarantuje wyjątkową fuzję smaków

POLECAMY

Party Mix sprawdzi się jako dodatek do deski wędlin i serów, jako sałatka z marynowanych warzyw – dodatek do dania głównego lub warzywa dodane do mięsnych wrapów. Możliwości wykorzystania tego produktu jest wiele, a wszystko jest gotowe do użycia od razu po odkręceniu słoiczka OLE!

Podstawą tak udanej kompozycji jest dbałość o każdy element w procesie tworzenia tego produktu, przede wszystkim o najwyższą jakość wykorzystywanych warzyw i właściwej kompozycji dodatków tworzących zalewę. Wybierając OLE! możesz mieć pewność, że w słoiczku kryją się pokłady kulinarnej fantazji, czekające na odkrycie przez Ciebie i Twoich bliskich.

Spraw, aby każde, organizowane przez Ciebie przyjęcie, zyskało więcej barw i smaków dzięki Party Mix OLE! To doskonała propozycja dla wszystkich, którzy lubią przegryźć coś warzywnego i chrupkiego w trakcie dobrej zabawy.

Poznaj też inne propozycje od OLE!, które idealnie sprawdzą się jako smakowity kąsek podczas Twojej imprezy.

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________

Party Mix OLE!
Pojemność: 420 ml/230 g
Cena: ok. 8 zł

 

PRZEPIS:

Sałatka Gyros z Party Mix OLE!

2 filety z kurczaka lub polędwiczki z kurczaka

2 łyżki gotowej przyprawy gyros

2 pomidory

2 czerwone cebule

kapusta pekińska

Party Mix OLE!

3 ogórki kiszone

majonez

ketchup

PRZYGOTOWANIE:

Kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w kosteczkę lub paski. Łączymy z przyprawą i odstawiamy na min. 1/2h.W tym czasie kapustę siekamy, pomidory, cebule oraz ogórki kiszone kroimy w kostkę.

Mięso smażymy, aż będzie miękkie i zarumienione. W słoiku (lub jeśli wolicie bardziej tradycyjnie – w misce) na dnie układamy usmażonego kurczaka, majonez, ketchup a następnie resztę składników.
Kolejność układania dowolna, wg. uznania.

Przypisy