Składniki:
200 g sera haloumi
POLECAMY
pęczek zielonych szparagów (grubszych)
1 papryka
2 średnie pomidory
1 mała cukinia
miks sałat
kiełki, np. groszku
płatki migdałowe Kresto
olej Rapso
sól, pieprz
Wykonanie:
1. Ser kroimy w plastry.
2. Ze szparagów odłamujemy końcówki, a pomidory kroimy na połówki
4. Paprykę kroimy na 8 części, a cukinię w plastry.
6. Wszystkie warzywa skrapiamy olejem, posypujemy solą, pieprzem i dokładnie mieszamy.
7. Ser i doprawione warzywa układamy na tackach, a następnie grillujemy z obu stron.
8. Wykładamy na talerze porcje sałaty, kiełki oraz ser i zgrillowane warzywa.
9. Całość posypujemy płatkami migdałowymi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOG Polska Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 8
96-100 Skierniewice