Składniki:
POLECAMY
- kapusta kiszona 250 g
- podgrzybek suszony 30 g
- mąka 200 g
- jajka 1 szt.
- masło 100 g
- kwaśna śmietana 50 ml
- olej porowy z Manufaktury Łagowski 30 ml
- cebula 50 g
- olej 50 ml
- liść laurowy 1 szt
Przygotowanie
Moczymy suszone podgrzybki w letniej wodzie ok. 30 min.
Sprawdzamy kwaśność kapusty. W razie potrzeby płuczemy, rozdrabniamy.
Cebulę kroimy w kostkę i pod...
Pozostałe 70% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- Roczną prenumeratę dwumiesięcznika Food Forum w wersji papierowej lub cyfrowej,
- Nielimitowany dostęp do pełnego archiwum czasopisma,
- Możliwość udziału w cyklicznych Konsultacjach Dietetycznych Online,
- Specjalne dodatki do czasopisma: Food Forum CASEBOOK...
- ...i wiele więcej!