NOWOŚĆ 2021 – Bruschetta pomidory + zioła OLE!

PRZEPIS: Omlet z boczkiem i Bruschetta pomidory + zioła OLE!

Zdrowe przepisy Newsy

Poznaj jedną z najwspanialszych śródziemnomorskich przekąsek. Odkryj prawdziwą kwintesencje lata zamkniętą w wygodnym słoiczku. Niebanalny smak, głębia aromatu i nieograniczone kulinarne możliwości – to tylko kilka z zalet NOWOŚCI OLE! – Bruschetta  pomidory + zioła.

Poznaj jedną z najwspanialszych śródziemnomorskich przekąsek. Odkryj prawdziwą kwintesencje lata zamkniętą w wygodnym słoiczku. Niebanalny smak, głębia aromatu i nieograniczone kulinarne możliwości – to tylko kilka z zalet NOWOŚCI OLE! – Bruschetta  pomidory + zioła.

Klasyczna Bruschetta z ziołami OLE! to przekąska GOTOWA do spożycia zaraz po otwarciu. Doskonałe połączenie kawałków soczystych pomidorów z aromatycznymi ziołami. Przygotowana w oparciu o najlepsze włoskie receptury – kusi i inspiruje.  

POLECAMY

Twój przepis na szybką warzywną przekąskę w ciągu dnia!

Bruschetta sprawdzi się doskonale w połączeniu z kromką ulubionego chleba, kawałkiem świeżej bagietki lub pieczoną grzanką, tak w kilka sekund możesz stworzyć prostą w przygotowaniu i smakowita przekąskę.

Odkryj więcej kulinarnych pomysłów w PRZEPISNIKU OLE! https://bit.ly/340w1iQ

Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________________

 

Bruschetta pomidory + zioła OLE!

Pojemność: 200 ml

Cena: około 8 złotych

PRZEPIS: Omlet z boczkiem i Bruschetta pomidory + zioła OLE!

Składniki:

2 jajka

½ szalotki

3 łyżki startego twardego sera

kilka plasterków boczku pokrojonego w drobną kostkę

garść pietruszki, koperku

sól, pieprz

½ słoiczka Bruschetta pomidory + zioła OLE!

1 łyżka masła

Na patelni podsmażamy cebulkę i pokrojony boczek. W misce łączymy i mieszamy jajka. Dodajemy posiekane zioła, sól, pieprz oraz starty ser. Dokładnie mieszamy. Na patelni rozgrzewamy masło. Wlewamy masę jajeczną. Czekamy, aż się brzegi się zetną i przekładamy na drugą stronę. Zdejmujemy omlet na talerz, na środek układamy Bruschetta pomidory + zioła OLE!. Podajemy na ciepło.

Przypisy

    POZNAJ PUBLIKACJE Z NASZEJ KSIĘGARNI