Składniki (2 porcje):
500 g jogurtu kokosowego lub naturalnego
1 duże, dojrzałe mango
POLECAMY
1/2 op. MIXU BAKALII Z NERKOWCEM KRESTO
1–2 łyżki miodu lub słodzika
1/2 łyżeczki kurkumy suszonej
szczypta kardamonu
2 łyżki płatków owsianych górskich (opcjonalnie)
Wykonanie:
1. Mango obierz, odetnij od pestki, zmiksuj z jogurtem, miodem i przyprawami.
2. Przelej porcje jogurtu do 2 misek, dodaj do każdej MIX BAKALII KRESTO Z NERKOWCEM, posyp płatkami owsianymi.
3. Gotowe danie możesz przełożyć do pudełka i zabrać do pracy, szkoły czy w podróż.
#####
Firma VOG Polska Sp. z o.o. powstała w 1994 roku, początkowo pod nazwą KRESTO- Polska. W 1999 pozyskała nowego właściciela VOG AG-austriackie przedsiębiorstwo z centralno-europejską kompetencją, własnymi spółkami w 7 krajach, doświadczeniem w produkcji win i oleju jadalnego, jak również w imporcie oraz w handlu produktami spożywczymi i przemysłowymi. Przedsiębiorstwo VOG Polska Sp. z o.o. spełnia również wymagania International Food Standard (IFS) na poziomie wyższym. Certyfikowany system zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP gwarantuje bezpieczeństwo oraz wysoką jakość produktów.
VOG Polska Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 8
96-100 Skierniewice