Wydawnictwo AST wydało swoją najnowszą publikację – książkę o osiąganiu prawdziwej witalności dzięki przejściu na naturalny, przynoszący życie pokarm. Jest to rzeczywiście kulinarna księga natury – autor nie ogranicza się do opublikowania przepisów, lecz opisuje smaki potraw, wyjaśnia dobór składników, uwzględnia odsunięte w czasie skutki ich spożywania.
Przedstawiony w książce proces gorącej fermentacji enzymatycznej (GFE) to unikalny sposób przyrządzania potraw zgodnie z założeniami witarianizmu. Opracowana przez Siergieja Gładkowa metoda jest absolutną nowością w technologii przygotowania dań witariańskich. „Kulinarna księga Natury” jest jedyną pozycją na polskim rynku wydawniczym, w której znajdziecie przepisy wykorzystujące proces GFE oraz korzyści płynące z jego stosowania.
POLECAMY
Najnowsza publikacja Wydawnictwa AST zawiera ponad 100 oryginalnych przepisów! Dzięki konkretnym wskazówkom każdy będzie potrafił skomponować pełnowartościowy jadłospis dostosowany do indywidualnej kondycji i uniknie typowych błędów diety wegetariańskiej i witariańskiej. Wszystkie receptury zostały opracowane bądź zaadaptowane osobiście przez autora.
Siergiej Gładkow jest doktorem nauk matematyczno-fizycznych. W przeszłości z sukcesami zajmował się fizyką eksperymentalną. Gdy jego karierę naukową przerwała choroba onkologiczna, postanowił zrezygnować z pomocy lekarzy i wszystkie sprawy związane ze zdrowiem wziąć w swoje ręce. Od tego czasu minęło prawie ćwierć wieku, a autor „Kulinarnej księgi Natury” jest w świetnej kondycji. Do tej pory wydał w Rosji kilka prac na temat zdrowego odżywiania.
Wydawnictwo AST to niewielka oficyna, która specjalizuje się w publikacjach z zakresu zdrowego odżywiania, naturalnych metod leczenia oraz rozwoju osobistego.
Dane techniczne książki:
Oprawa: miękka
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 304
ISBN: 978-83-947050-0-8
www.naturolubie.pl