Przedsprzedaż biletów obowiązuje do 3 stycznia! Po tym terminie cena wzrośnie!
POLECAMY
DOŁĄCZ: bit.ly/konferencjaFOODFORUM2022
W programie:
- Dziecko na diecie bezglutenowej – edukacja żywieniowa i praca z emocjami - mgr Katarzyna Błażejewska-Stuhr
- IBS okiem lekarza, dietetyka i psychologa - skuteczność postępowania w zespole terapeutycznym - dr hab. n. med. Dorota Waśko-Czopnik oraz dr n. med. Agata Juruć
- Wyzwania okresu wczesnodziecięcego dzieci matek z zespołami metabolicznymi - prof. dr hab. med. Jan Mazela
- Mikrobiota a profil lipidowy – nowe fakty - prof. dr hab. n. med. Ewa Stachowska
- Praca dietetyka w zespole terapeutycznym leczenia choroby otyłościowej - prof. dr hab. n. med. Lucyna Ostrowska
- MAFLD (metabolic dysfunction - associated fatty liver disease) – zagrożenia wątrobowe i pozawątrobowe. Najczęstsze błędy w terapii MAFLD - prof. zw. dr hab. n. med. Krzysztof Simon
- Mikrobiota i probiotykoterapia w zaburzeniach hormonalnych i chorobach cywilizacyjnych - PCOS, otyłość, cukrzyca, choroby tarczycy - dr n. med. Anna Bartnicka
- Powikłania COVID-19 – jak możemy pomóc pacjentom?
Kup bilet grupowy i otrzymaj dodatkowy rabat.
Im więcej biletów kupujesz, tym większą zniżkę możesz otrzymać!
Sprawdź szczegóły: bit.ly/konferencjaFOODFORUM2022