Konferencja Food Forum Case Studies „Homeostaza i równowaga metaboliczna” – podsumowanie wiosennej edycji

Od redakcji

Za nami kolejna wyjątkowa edycja Konferencji Food Forum – wydarzenia, które dwa razy w roku gromadzi specjalistów w dziedzinie żywienia i zdrowia, a także przedstawicieli firm i instytucji działających w obszarze dietetycznym. Tegoroczna wiosenna odsłona była efektem wielu miesięcy intensywnej pracy całego zespołu redakcyjnego – pracy, którą wykonaliśmy z ogromną determinacją i jeszcze większą satysfakcją.

Wydarzenie nie odbyłoby się bez długiej listy zaangażowanych osób, na której czele stali nasi wspaniali prelegenci. W tym roku swoją obecnością zaszczyciła nas ich rekordowa liczba – aż 16 specjalistów-praktyków zdecydowało się przyjąć nasze zaproszenie! Wśród nich znaleźli się m.in. prof. dr hab. n. med. Ewa Stachowska, prof. dr hab. n. med. Sławomira Drzymała-Czyż, prof. dr hab. n. med. Tomasz Banasiewicz, dr hab. n. med., prof. CMKP Alina Kuryłowicz, dr n. o zdr. Hanna Stolińska czy dr n. med. Tadeusz Oleszc...

Pozostałe 90% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • Roczną prenumeratę dwumiesięcznika Food Forum w wersji papierowej lub cyfrowej,
  • Nielimitowany dostęp do pełnego archiwum czasopisma,
  • Możliwość udziału w cyklicznych Konsultacjach Dietetycznych Online,
  • Specjalne dodatki do czasopisma: Food Forum CASEBOOK...
  • ...i wiele więcej!

Przypisy

    POZNAJ PUBLIKACJE Z NASZEJ KSIĘGARNI