Recenzja książki Dieta w chorobach autoimmunologicznych – co jeść, by czuć się lepiej?

Recenzje

Dieta w chorobach autoimmunologicznych – co jeść, by czuć się lepiej? pod redakcją naukową dr n. med. Mirosławy Gałęckiej, założycielki Instytutu Mikroekologii w Poznaniu, oferującego kompleksową diagnostykę dolegliwości, u podstaw których leżą dysbioza jelitowa oraz przewlekły stan zapalny, jest praktycznym przewodnikiem nie tylko dla osób zmagających się...

Pozostałe 90% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • Roczną prenumeratę dwumiesięcznika Food Forum w wersji papierowej lub cyfrowej,
  • Nielimitowany dostęp do pełnego archiwum czasopisma,
  • Możliwość udziału w cyklicznych Konsultacjach Dietetycznych Online,
  • Specjalne dodatki do czasopisma: Food Forum CASEBOOK...
  • ...i wiele więcej!

Przypisy

    mgr; dietetyk kliniczny, diagnosta laboratoryjny. Centrum Dietetyki Funkcjonalnej w Bydgoszczy, studentka Functional Medicine University w Stanach Zjednoczonych. Autorka bloga Diagnostyka dla Dietetyka diagnostykadladietetyka.pl

    POZNAJ PUBLIKACJE Z NASZEJ KSIĘGARNI